Boblebad innendørs eller utendørs

Boblebad innendørs eller utendørs? Ja, takk - begge deler!

Det er ingen tvil om at et boblebad er en av de mest behagelige og avslappende opplevelsene man kan ha. Å ta et boblebad inne gjør at du kan slappe av i ditt eget hjem, mens å ta et boblebad ute gir deg muligheten til å nyte naturen og frisk luft.

Boblebadmarkedet er en stor og voksende industri med mange produkter og en jungel av tilbud.

Her gir vi deg her en oversikt over markedslederene, både inne og ute.

Inne

Ingenting er som å synke ned i et varmt bad etter en lang dag. Inne har de ofte en synkronisert lys- og musikkinnstilling, noe som gjør at du kan slappe av enda mer. Inneboblebad er også en flott måte å tilbringe kvalitetstid med venner og familie.

American Standard Cambrigde Soaking Tub

1. American Standard er en anerkjent produsent av kvalitetsbadekar, og American Standard Cambrigde Soaking Tub er intet unntak.

Soaking tuben er laget av høykvalitets porselen og har en overflate som er enkel å rengjøre og vedlikeholde. Cambridge soaking tub er designet for å gi maksimal komfort, med en høy ryggstøtte og en avslappende overflate. Til innebruk.

Pris $ 1,500

2. Kohler K-1946-RA-0serinair drop-in whirlpoo er et inneboblebad som har en massasjeinnstilling som kan hjelpe deg med å slappe av og komme deg etter en lang dag.

Badekaret har også en ekstra bred plass slik at du kan bevege deg fritt og ha god plass når du bruker det. Høy komfort.

Pris $2,160

3. Jacuzzi har laget gode boblebad i mange år, og de skuffer heller ikke med Jacuzzi J-475 Luxury Whirlpool Bathtub. Masse fine detaljer her, som at badekaret har en oppvarmingsfunksjon, slik at du kan nyte et varmt bad når som helst på døgnet.

J-475 har også nattlysfunksjon, slik at du kan nyte et avslappende bad i et rolig, mørkt miljø. Overflatebelysning følger med, slik at du kan se hva du gjør når du bruker det i mørkere omgivelser.

Pris $3,500

Ute

Uteboblebad er en flott måte å nyte naturen og slappe av. De er ofte bygget med en fantastisk utsikt, enten det er på en hytte eller på et hotell. Å bade ute har en magisk effekt som gjør at du kan slappe av i kropp og sjel. Dette er premium måte å koble av fra stress og mas i hverdagen.

Inneboblebad er ikke bare en flott måte å slappe av på, enten det er alene eller sammen med andre. Inne har de ofte en synkronisert lys- og musikkinnstilling, noe som gjør at du kan slappe av enda mer. Inneboblebad er også en flott måte å tilbringe kvalitetstid med venner og familie.

Å bade i bobler er også en genialt for å få kreativiteten og inspirasjonen til å flyte. Det er mange som har fått mange gode ideer mens de har slappet av i et boblebad.

Aqua Spa

Klar Gavepakke Håndkrem & Håndsåpe
Interieur Norge
69,00 kr
Høydemåler For Barn i Tre
Interieur Norge
399,00 kr
Glasskule Verdensrom Lys Med Motiv
Interieur Norge
599,00 kr
Trådløs Oppladbar Led Vegglampe
Interieur Norge
499,00 kr
Lanternen - Trådløs Bordlampe
Interieur Norge
899,00 kr
LED pære med trekkledning batteridrevet
Interieur Norge
199,00 kr

1. Aqua Spa 7 Ft. Round Spa with 20 Stainless Steel Jets er en av favorittene i market. Dette boblebadet har 20 rustfrie ståljetter og er laget av høykvalitets akryl.

Badekaret er også designet for å være lett og enkelt å sette opp og ta ned, slik at du kan ta det med deg hvor som helst.

Pris $4,500

2. Aqua Spa 4 Ft. Round Spa with 12 Stainless Steel Jets er lillebroren til balja over, men like gøy for det!

Dette boblebadet er også laget av høykvalitets akryl, har 12 rustfrie ståljetter, og er også designet for å være lett og enkelt å sette opp og ta ned.

Boblebadet er i tillegg energieffektivt, noe som betyr at du kan spare penger på energiregningen din når du bruker det.

Pris $3,500

3. Intex PureSpa Plus, fra Intex, er en av de mer populære modellene. Den er 120 cm i diameter og har plass til 280 liter vann.

Boblene er svært avslappende, og den har en innebygd varmer som kan varme vannet opp til 42 grader.

PureSpa Plus er enkel å sette opp og ta ned, og den er også enkel å rengjøre. Den er robust og laget for å tåle bruk i all slags vær.

Denne modellen er også rimelig, med en pris på cirka $550.

Les også: Hvor mye klor bør du bruke i boblebadet ditt?

Det er ingen tvil om at å ta et boblebad er en fantastisk opplevelse, og det er også bra for helsen din.

Bading har mange helsemessige fordeler. Det kan forbedre blodsirkulasjonen, lindre stress og muskelsmerter, og forhindre forkjølelse og infeksjoner.

Det er også godt for hjertet, da det øker hjertefrekvensen og forbedrer lungene. Bading kan også øke humøret og forynge huden.

Boblebadene på denne listen er noen av de beste på markedet, og uansett hvilket boblebad du velger, kan du være sikker på at du vil nyte en avslappende og behagelig opplevelse.

Når du skal kjøpe et boblebad, er det viktig å vurdere prisen. I denne artikkelen har vi gitt deg en oversikt over noen av de mest populære boblebadene på markedet, og deres respektive priser.

Det er viktig å merke seg at prisene kan variere, avhengig av hvor du handler, så det er lurt å sammenligne priser før du bestemmer deg.

Ankelsokker Bambus
Interieur Norge
349,00 kr
Turbo dusjhode med propell
Interieur Norge
299,00 kr
Elektrisk vinåpner
Interieur Norge
599,00 kr
Nordic Boho Pledd
Interieur Norge
899,00 kr
Halskjede med forstørrelsesglass
Interieur Norge
299,00 kr
«Din for alltid» Halskjede med hjerte
Interieur Norge
699,00 kr
Tilbake til bloggen
Høydemåler For Barn i Tre
Interieur Norge
399,00 kr
LED pære med trekkledning batteridrevet
Interieur Norge
199,00 kr
Klar Gavepakke Håndkrem & Håndsåpe
Interieur Norge
69,00 kr
Høydemåler Søte Dyr
Interieur Norge
299,00 kr
Høydemåler For Barn Jungeldyr
Interieur Norge
299,00 kr
Menneskets Beste Venn Statue
Interieur Norge
349,00 kr