Bestselgere av boblebad

Bestselgere av boblebad i 2024

Det er mange hensyn å ta når du skal gå til innkjøp av et oppblåsbart boblebad. I denne artikkelen får du gode grunner til hvorfor oppblåsbare boblebad er en god løsning framfor å velge et mer tradisjonelt boblebad. Du får også tips til hvordan du kan redusere strømforbruket til boblebadet, og til hvordan du velger det boblebadet som passer best for deg!

De fleste synes det er avslappende å tilbringe en ettermiddag eller kveld i boblebadet. Enda bedre er det om du kan sitte i ditt eget boblebad under stjernehimmelen, og gjerne med et godt glass å drikke.

Det finnes mange ulike typer boblebad på markedet. Noen kommer med vedfyring, og er egnet til bruk på fjellet og hytten, andre er «klassiske» Jacuzzi-modeller i hardplast. Det siste og nyeste på markedet, er oppblåsbare boblebad. Hvorfor skal du kjøpe et oppblåsbart boblebad framfor et mer tradisjonelt boblebad?

Fordeler med oppblåsbare boblebad

Det er mange fordeler med oppblåsbare boblebad. En innlysende fordel med å velge oppblåsbare boblebad framfor et i tre eller hardplast, er at det er rimeligere i innkjøpskostnad. Oppblåsbare boblebad har lenge vært det rimeligste alternativet på markedet. Nå begynner standarden og kvaliteten på boblebadene å øke, uten at prisen skyter i været, og dermed har disse boblebadene blitt ganske populære.

I tillegg er oppblåsbare boblebad lettere å flytte enn tradisjonelle boblebad. Det gjør disse boblebadene til en rimelig investering; det er mulig å ta med seg på hytten, camping, eller når du flytter. Vanlige boblebad må normalt stå igjen ved salg av hus, men dette er ikke nødvendigvis tilfelle når du velger et oppblåsbart boblebad. Boblebadet kan også flyttes etter sesong, og du kan spare penger på å ha det innendørs om vinteren, og heller ha det ute om sommeren. Alternativt kan du pakke sammen boblebadet en sesong eller to når du ikke tenker å bruke det, og vipps, så har du spart noen kroner der også!

At boblebadet er lettere å flytte innebærer også at det er lett å installere. Oppblåsbare boblebad er enklere, og dermed rimeligere, å vedlikeholde enn tradisjonelle boblebad. De er i tillegg mykere, og kan gi en mer behagelig og avslappende opplevelse enn et vanlig boblebad.

Hvor mye strøm bruker et oppblåsbart boblebad?

Et vanlig oppblåsbart boblebad bruker mellom 150-250 kilowatt per måned. Strømforbruket avhenger av mange faktorer, blant annet hvor ofte du bruker boblebadet, hvor godt isolert boblebadet er, og værforholdene. Hvor mye strømforbruket koster, vil selvsagt også avhenge av strømprisene.

Hvis du bestiller boblebadet med et isolasjonslokk, vil det bidra til å redusere både strømforbruk og varmetap. I tillegg kan du bestille et isolerende underlag til boblebadet, for å forhindre varmetap mot bakken. Dette vil ikke bare sikre oppvarmingshastigheten, og redusere forbruket.

Finne riktig vanntemperatur

Jeg skal kjøpe et boblebad – hva må jeg tenke over?

Hvis du har bestemt deg for å gå til innkjøp av et oppblåsbart boblebad, er det flere hensyn å ta. Hvor mye har du råd til å bruke på kjøpet, og på driften av boblebadet? Hvor stort skal det være, og hvilken type skal du ha?

Det er seks punkter som er nyttige å sjekke før du går til innkjøp av et nytt boblebad:

1. Produkttype

Først og fremst må du vurdere de forskjellige produktene som er på markedet, og se hva som best passer deg og dine behov. De fleste oppblåsbare boblebad har ett område som de er bedre på, enn boblebadet til konkurrenten. Dette kan være i alt fra materiale til funksjoner og fargevalg.

Ulike leverandører av boblebad, produserer ulike typer boblebad med ulike funksjoner. Noen er gode på materialvalg, andre på å lage energieffektive boblebad. Les spesifikasjonene på de ulike boblebadene du vurderer og sammenlign de mot hverandre for å finne et som møter dine behov og ditt budsjett.

Klar Gavepakke Håndkrem & Håndsåpe
Interieur Norge
69,00 kr
Høydemåler Søte Dyr
Interieur Norge
299,00 kr
Glasskule Verdensrom Lys Med Motiv
Interieur Norge
599,00 kr
LED pære med trekkledning batteridrevet
Interieur Norge
199,00 kr
Lanternen - Trådløs Bordlampe
Interieur Norge
899,00 kr
Høydemåler For Barn Jungeldyr
Interieur Norge
299,00 kr

2. Pris

Sett opp et budsjett for hvor mye du ønsker å bruke på et boblebad og tilbehør, og hvor mye du ser for deg å bruke i måneden. Det kan lønne seg å investere i et boblebad som er rimeligere i drift, men som koster litt mer i innkjøp, hvis du har råd til å betale litt ekstra ved innkjøp. Se etter isoleringsmuligheter, særlig dersom du skal bruke boblebadet hele året. Les spesifikasjonene nøye, særlig når det gjelder energibruk, og se etter et boblebad som du har råd til å holde i drift.

3. Størrelse

Hvor mange personer skal bruke boblebadet ditt? Hvor skal boblebadet stå, og hva har dere plass til? Dette vil bestemme hvor stort boblebad du må skaffe. Det finnes boblebad som har plass til alt fra 2-4 personer, til over 10 personer. Tenk etter hvor mange som skal bruke boblebadet jevnlig, og legg på 1 eller 2 ekstra personer – det er greit å ha litt ekstra plass, hvis du/dere ønsker å invitere vennepar på besøk.

4. Funksjoner

Oppblåsbare boblebad kommer i ulike fasonger, størrelser, farger, og med ulik funksjonalitet. Noen har hurtig oppvarming og massasjedyser, andre kan styres via en app på telefonen – og så videre. Det er lurt å bestemme seg på forhånd hvilket behov man har, ellers er det lett å la seg rive med når man først er på leting, og da får kronene ben å gå på!

5. Materialer

Materialene i et boblebad påvirker brukeropplevelsen, og levetiden til boblebadet. Det er lurt å tenke over bruken av boblebadet, før du går til innkjøp av et. Skal det stå ute hele året og bli utsatt for snø og is, eller skal det pakkes sammen om vinteren? Dette vil påvirke hvor mye boblebadet må tåle. Jo mer værutsatt du bor, jo mer bør du tenke gjennom materialvalget. Dette kan spare deg mye penger i vedlikehold over tid.

6. Produktanmeldelser

Når du har snevret inn aktuelle kandidater til 2-3 stykker, er det på tide å lese kundeomtaler og produktanmeldelser. Se på ekspertanmeldelser, hvis det finnes for de produktene du er ute etter, og kundeomtaler. Ekspertanmeldelser finner du gjerne i form av «best i test»-lister. Se også på hva leverandøren skriver om produktet.

Boblebadene som er best i test i 2023

1. Lay-Z-Spa Cancun AirJet

Dette boblebadet er et godt alternativ for den som er på jakt etter et rimelig boblebad. Boblebadet har kapasitet til opptil 4 voksne, og tar kun 15 minutter å sette opp!

Produkttype Oppblåsbart boblebad med massasjemuligheter. Vekt: 32,2 kg.
Pris 4990 kr. (pris varierer mellom ulike utsalgssted)
Størrelse Kapasitet til 2-4 voksne. Volum: 669 liter.
Funksjoner 120 stressdempende luftdyser Hurtigoppvarming Antifrost Kontrollpanel Makstemperatur på 40 °C
Materialer og design Yttervegger av DuraPlus i Beam-konstruksjon Design: Grå/moderne
Produktanmeldelser Ifølge Google Shopping har produktet fått en snittvurdering av kjøpere på 4,7 av 5 mulige stjerner.
Fordeler Antifrostsystemet gjør det mulig å bruke boblebadet hele året, både inne og ute. Veggkonstruksjonen gjør boblebadet slitesterkt og holdbart. Boblebadet er lett å sette opp. Det følger med startpakke med kjemikalier.
Ulemper Mindre enn andre modeller på markedet. I særlig kalde strøk tar det lenger tid å nå makstemperatur på 40 °C enn det som er oppgitt fra leverandøren.
Beste grunn til å kjøpe Beste massasjemulighetene sammenlignet med andre oppblåsbare boblebad på markedet.


2. Lay-Z-Spa Bahamas AirJet

Dette boblebadet er det mest slitesterke boblebadet på dagens marked. Det medfølger et oppblåsbart lokk, og boblebadet passer derfor godt til småbarnsfamilier.

Produkttype Oppblåsbart boblebad med massasjedyser. Vekt: 27 kg.
Pris 5090 kr (pris varierer mellom ulike utsalgssted)
Størrelse Kapasitet til 4 personer. Volum: 669 liter.
Funksjoner 120 luftdyser som gir massasjemuligheter Kontrollpanel Makstemperatur på 40 °C
Materialer og design Yttervegg i DuraPlus, med I-Beam konstruksjon. Design: Nordisk/treverk
Produktanmeldelser Forbrukere har i snitt gitt boblebadet 4,6 av 5 mulige stjerner
Fordeler Slitesterkt Koppholder for drikke og snacks Enkel montering
Ulemper Pumpen lager støy
Beste grunn til å kjøpe Mest slitesterke oppblåsbare boblebad sammenlignet med andre produkter på markedet.

3. Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki AirJet

Dette er boblebadet for deg som har en storfamilie eller stor venneflokk! Boblebadet kan brukes hele året, pga. pumpen som automatisk varmer opp vannet dersom det nærmer seg frysepunktet. I tillegg er boblebadet svært slitesterkt og værbestandig.

Produkttype Oppblåsbart boblebad med massasjemuligheter og god plass.
Pris 8499 kr. (pris varierer mellom ulike utsalgssted)
Størrelse Kapasitet til 5-7 voksne. Volum: 1123 liter.
Funksjoner 180 massasjedyser Digitalt kontrollpanel Spapumpe med integrert filtreringssystem Koppholdere ChemConnect™-system som sørger for at det er en jevn mengde klor i bassenget. Makstemperatur på 40 °C Antifrysteknologi
Materialer og design Laget av 3-lags Drop Stich-materiale. Design: Nordisk/treverk
Produktanmeldelser Flere brukertester har kåret dette boblebadet til «best i test» for 2021 og 2022. Ifølge Google shopping har forbrukere gitt boblebadet 4,6 av 5 mulige stjerner.
Fordeler Antifrys teknologi Antiskli bunn for forbedret sikkerhet og komfort Pumpeeknologien varmer og filtrerer vannet samtidig som massasjesystemet er i bruk
Ulemper Dyrere enn andre oppblåsbare boblebad på markedet
Beste grunn til å kjøpe Værbestandig og har plass til mange

4. Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii AirJet

Dette boblebadet har 140 luftdyser som gir fullkroppsmassasje, uten å lage noe lyd. Det er enkelt å sette opp boblebadet, og er romslig nok til 6 voksne!

Produkttype Oppblåsbart massasjebad. Veier 42 kg.
Pris 5999 kr. (pris varierer mellom ulike utsalgssted)
Størrelse Kapasitet til 4-6 voksne. Volum: 840 liter
Funksjoner 140 massasjedyser Makstemperatur på 40 °C Digitalt kontrollpanel Kontrollert oppvarmingssystemEnergisparingstidsur
Materialer og design Laget av 3-lags DuraPlus og to lag PVC. Sammen gir dette høy tetthet, og god holdbarhet og styrke Design: Dus blå
Produktanmeldelser Kjøpere har i snitt gitt dette produktet 4,2 av 5 mulige stjerner.
Fordeler Monteres på ca. 10 minutter
Ulemper Selv om luftdysene er stille, kan pumpen lage noe støy
Beste grunn til å kjøpe Spesielt tilpasset norske forhold

5. Bestway Spabad Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus  – tar deg med inn i fremtiden

Produkttype Oppblåsbart massasjebad. Veier 27 kg.
Pris 6990 kr. (pris varierer mellom ulike utsalgssted)
Størrelse Kapasitet til 3-5 voksne. Volum: 840 liter
Funksjoner 140 massasjedyser Makstemperatur på 40 °C Kontrollert oppvarmingssystem Antifrysteknologi Hurtigoppvarmingssystem med tidsur-funksjon Energisparingstidsur Wifi-app med talekontroll (kompatibel med Androig og Apple) Fot- og kroppsmassasje
Materialer og design Laget av PVC Design: Skifer/moderne
Produktanmeldelser Kjøpere har i snitt gitt dette produktet 4,9 av 5 mulige stjerner.
Fordeler Helårsboblebad med antifrys teknologiHurtig-oppvarmingssystem og tidsur funksjonInnebygd massasjesystem med 140 luftdyser
Ulemper Mer tidkrevende å montere enn andre modeller
Beste grunn til å kjøpe Wifi-app som lar deg sette på oppvarming fra mobilen – boblebadet kan dermed være klart til du komme hjem fra jobb!

6. Bestway Spabad Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs AirJet – Det mest moderne oppblåsbart boblebadet

Dette er et enkelt og moderne boblebad som settes opp på bare 10 minutter.

Produkttype Oppblåsbart massasjebad.
Pris 6490 kr. (pris varierer mellom ulike utsalgssted)
Størrelse Kapasitet til 4-6 voksne. Volum: 916 liter
Funksjoner 140 massasjedyser Makstemperatur på 40 °C Hurtig-oppvarmingssystem Antifrysteknologi Kontrollpanel
Materialer og design Laget av PVC Design: Beige
Produktanmeldelser Kjøpere har i snitt gitt dette produktet 4,5 av 5 mulige stjerner.
Fordeler Beskyttende underlag Kan plasseres både ute og inne Hurtig-oppvarmingssystem
Ulemper Fargen falmer fort over tid, og er vanskelig å vedlikeholde.
Beste grunn til å kjøpe Gir mye for pengene.

Hvilket boblebad skal jeg velge?

Man kan bli både overveldet og revet med av alle funksjonene og alternativene som er på markedet. Sett deg ned og bruk tid på å finne et alternativ som passer deg. Bruk sjekklisten lenger oppe i artikkelen som et utgangspunkt og still deg selv noen kritiske spørsmål:

  • Har jeg råd til det?
  • Hvor mye vil det bli brukt?
  • Hva skal jeg bruke det til?
  • Hvilke funksjoner har jeg behov for, og hvilke kan jeg klare meg uten?

Når du har svar på disse spørsmålene, vil listen over aktuelle kandidater minke av seg selv. Forhør deg gjerne med venner og bekjente som har boblebad, og spør om råd. Sist, men ikke minst: Spør fagfolk om råd. De fleste ønsker å hjelpe deg å gjøre et godt kjøp.

Et boblebad kan være en god investering i både helse og velvære, og kan på sikt spare deg penger hvis du bruker det riktig. Invester pengene på rett boblebad, og du og dine kan nyte godt av investeringen i mange, mange år framover!

Solcelle Led Lyselenke med figurer 6.5m
Interieur Norge
249,00 kr
Solfanger Krystall
Interieur Norge
199,00 kr
Hug Ring i Sølv
Interieur Norge
299,00 kr
Vinlufter
Interieur Norge
149,00 kr
Høydemåler Søte Dyr
Interieur Norge
299,00 kr
6 Pakning Sterilan Aloe Vera Fresh Deo Stick
Interieur Norge
499,00 kr199,00 kr
Tilbake til bloggen
LED pære med trekkledning batteridrevet
Interieur Norge
199,00 kr
Høydemåler Søte Dyr
Interieur Norge
299,00 kr
Høydemåler For Barn Jungeldyr
Interieur Norge
299,00 kr
Høydemåler For Barn i Tre
Interieur Norge
399,00 kr
Lanternen - Trådløs Bordlampe
Interieur Norge
899,00 kr
Trådløs Oppladbar Led Vegglampe
Interieur Norge
499,00 kr