Best i test massasjebad

Best i test massasjebad – Bestselgerne i 2024

Det er lite som føles mer avslappende og givende enn litt egentid etter en lang dag. Med et massasjebad er du garantert en behagelig stund i beroligende varmt vann med deilig massasje for slitne og såre muskler. Et massasjebad vil gi både deg og kroppen din fornyet energi.

Et massasjebad kommer i mange varianter til bruk både innendørs og utendørs. Vil du oppfylle drømmen om et utendørs massasjebad kan du velge mellom spa-bad med fast konstruksjon eller oppblåsbare spa-bad.

Du kan også få massasjebad som kan monteres og plasseres på ditt allerede eksisterende bad. Her kan du velge mellom en mengde ulike modeller i ulike størrelser slik at du får et som passer perfekt hos deg.

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilket massasjebad man bør velge og det kan være noen hensyn du må ta før du kan oppfylle drømmen om et spa-bad enten i hagen, på hytta eller på badet.

Vi har tatt en kikk på noen av de beste innendørs-og utendørs massasjebadene som du kan velge mellom i 2023.

Utendørs massasjebad

Et utendørs massasjebad passer både hjemme og på hytta. Alt du trenger er et underlag som er i vater, samt at det tåler belastningen.
Når du skal velge et utendørs massasjebad bør du sørge for at det kan stå ute hele året og at det er designet for nordiske forhold.

Et utendørs massasjebad skal kunne holde rundt 40 grader hele året. Gjennom sommeren er det mange som velger å stille ned temperaturen slik at badet kan brukes til å avkjøle seg i varmen, men det velger du helt selv.

Sørg for at massasjebadet er godt isolert, da vil det bruke mindre strøm og det vil holde en jevn temperatur hele året.

1. Artic Fox​​

Artic Fox

Les mer hos leverandør →

Du trenger ikke stor uteplass for å realisere drømmen om et utendørs massasjebad. Artic Fox er massasjebadet som passer perfekt på mindre arealer uten å gå på bekostning av hverken komfort eller ulike funksjoner. Dette spa-badet har plass til to personer og kommer med et ergonomisk lounge-sete og to terapiseter.

Artic Fox fra Polarbad er massasjebadet som virkelig har fokus på nordiske forhold og er laget for de tøffe værforholdene som vi kan oppleve. Med kraftige varmeelementer og hele 10 cm isolasjon i både vegger og gulv er dette massasjebadet laget for bruk ute hele året.

Gulvet er laget i glassfiber og kan stå på de fleste underlag. Skroget er selvbærende, laget i glassfiber og kommer med livstidsgaranti. Selv om du bør sørge for å fjerne snø fra spa-badet ditt kan du glede deg over at lokket tåler to meter med snø før du trenger å hive deg rundt med snøskuffen.

Artic Spa har designet massasjebad med roterende dyser slik at du får den beste massasjen. Med roterende dyser får du en dyp og allsidig massasje som kommer til å løse opp stive muskler og gi deg fornyet energi.

Et massasjebad fra Artic Spa kommer også med en egen app hvor du har full kontroll på alt fra temperatur til strømforbruk og vannkvalitet.

Artic Spas massasjebad kommer i ulike prisklasser og design og her kan du se nærmere på utvalget.

Sjekk pris

2. Free Flow​

Free Flow

Les mer hos leverandør →

Trenger du et dypt og romslig massasjebad? Da bør du ta en kikk på dette spa-badet. Med plass til fire-fem personer kan du være sikker på at både store og små kan få et deilig avbrekk i hverdagen.

Free Flow er laget i vedlikeholdsfrie materialer samtidig som det er fullisolert og kan brukes ute hele året. Badet kommer med både seter, hodeputer, undervanns lys, led lys og lysterapi, samt 18 dyser i rustfritt stål. Her kan du også få vannfall med regulerbar styrke, egen isbar og muligheten til å installere ozon desinfisering hvis du ønsker det.

Massasjebadene fra Hotspring er et av Norges mest solgte massasjebad og det er ikke uten grunn. Her får du massasjebad med god isolering, unikt rensesystem, lang levetid og god tilgang på reservedeler.

Trenger du mindre eller større massasjebad så kan du glede deg over Spa badene fra Hotspring kommer i ulike varianter med plass til alt fra to til syv personer. Du kan plassere massasjebadet der hvor det passer best, men underlaget må være i vater og tåle vekten, med vann.

Her kan du se nærmere på massasjebadene fra Hotspring og Free Flow-serien.

Sjekk pris

3. Pool Diamant​

Pool Diamant

Les mer hos leverandør →

Pool Diamant er et eksklusivt utendørs massasjebad i et rundt design med jet dyser, lys, innebygde høyttalere og plass til syv personer. Badet er utstyrt med ozonfilter som sørger for den beste vannkvaliteten ved å bryte ned både bakterier og annen forurensning. Massasjebadet er utstyrt med to massasjepumper samt en luftpumpe.

Du kan enkelt kontrollere de ulike funksjonene til massasjebadet ved hjelp av kontrollpanelet. Her kan du justere alt fra temperaturen til lyd og vannfunksjonene.

Med god varmeisolasjon kan du bruke dette spa-badet ute hele året. På sommeren kan du redusere temperaturen for en forfriskende dukkert og på vinteren kan du sørge for at vannet holder hele 40 grader, perfekt på kalde dager.

Lite føles bedre enn å kunne slappe av samtidig som muskler og ledd for litt ekstra kjærlighet. Dette massasjebadet kommer med kraftige jet dyser som sørger for alt fra en dyp og avslappende massasje til en ekstra forfriskende behandling. Du kan enkelt bestemme hvor kraftig massasje du ønsker med de ulike innstillingene.

Her kan du lese mer om dette runde massasjebadet.

Sjekk pris

4. Camaro​

Camaro

Les mer hos leverandør →

Det er lite som er enklere å installere enn et oppblåsbart massasjebad. Alt du trenger å gjøre er å pakke det ut av esken, fylle det med luft og vann og på et blunk er det klart til bruk. Et oppblåsbart spa-bad kan plasseres både hjemme og på hytta, samt at du kan bruke det hele året. Her kan du stille gradene til foretrukken temperatur enten det er sommer eller vinter.

Camaro er, uten tvil, bestselgeren hos Mspa og er en foretrukken familiefavoritt. Her får du et helårs massasjebad som tåler varme somre og kalde vintre. Dette massasjebadet har også vært med i programmene «Sommerhytta», «Landskampen» og «Eventyrlig Oppussing».

Camaro oppblåsbart boblebad er laget for hele seks personer og kommer med den unike ozon-rensefunksjonen hvor vannet blir automatisk renset ved hjelp av en innebygget ozongenerator. Denne teknologien renser vannet og kan være med på å redusere bruken av vannkjemi med så mye som 60 prosent.

Et oppblåsbart Spa-bad kommer i mange varianter og kvaliteter og denne favoritten er produsert i et tett vevet PVC- materiale som tåler kraftig bruk. Badet leveres med isolasjonslokk, varmeelement, tre-trinns boblefunksjon og en håndholdt fjernkontroll.

Du kan plassere dette oppblåsbare boblebadet både i hagen eller på terrassen, men sørg for at underlaget er i vater og plasser det på beskyttelsesunderlaget som følger med.
Camaro er stillegående og du trenger kun en stikkontakt med 10 amp sikring for å sette i gang herligheten.

Husk at alle utendørs boblebad, massasjebad og basseng skal ha lokk når det ikke er i bruk. Dette for å sørge for at hverken barn eller dyr ufrivillig skal havne i ditt bade-eldorado og skade seg. Massasjebadet fra Mspa kommer med et topplokk som både beskytter og isolerer, bedre blir det ikke.

Her kan du se nærmere på Camaro fra Mspa.

Sjekk pris

Tips: Når du skal velge deg et utendørs massasjebad bør du sørge for å velge et hvor du har tilgang til reservedler og som tåler et nordisk klima.

Innendørs massasjebad

Det er ikke alle som har muligheten til å ha et massasjebad ute, men da kan du glede deg selv og resten av familien med litt ekstra luksus på ditt eget bad. Det finnes flere ulike modeller å velge mellom uavhengig av hvor stort bad du har kan du finne massasjebad som passer inn hos deg.

Med et innendørs massasjebad kan du enkelt erstatte det tradisjonelle utendørs spabadet. Her kan du ta deg et deilig bad helt fritt for både klor og kjemikalier med dyser som gir unik massasje der hvor du virkelig trenger det.

1. Hurricane​

Hurricane

Les mer hos leverandør →

Et firkantet massasjebad fra Hurricane har et nydelig design med en blanding av det tradisjonelle og moderne. Dette kan du få levert både for innbygging og med frontpanel. Karet kan også stå helt fritt i rommet hvis du ønsker det. Massasjebadet kan romme fire personer og hver sitteplass har eget sete. Karet har en dybde på 80 cm som gjør at du fint kan både sitte og ligge.

Dette firkantede massasjebadet kommer med integrert armatur hvor alt fra termostat, uttrekksdusj og hendler er nedfelt i selve karet og samlet på en og samme plass.

Et massasjebad fra Hurricane er både designet og produsert i Norge og de har gått langt for å tilfredsstille nordiske behov. Her får du et massasjebad som sørger for at alle får en behagelig opplevelse med et kar som er både dypt nok og langt nok.

Hurricane har noe av markedes beste massasjesystem som gir kraftig massasje over hele kroppen og spesielt på ømme områder som skuldre og nakke. Tiden med kraftige dyser som kun ga en ubehagelig og stikkende følelse er endelig over, nå får du den massasjen som både du og kroppen din trenger.

Dette massasjebadet kommer med et rent massasjesystem hvor du slipper lukkede rørsystemer som samler vann og bakterier.

Massasjebad fra Hurricane blir av mange ansett som noe av Norges beste innendørs spa-bad og her kan du se nærmere på utvalget.

Sjekk pris

2. MyWay​

MyWay 170

Les mer hos leverandør →

Et massasjebad er ikke lengre hva det en gang var. Nå kan du enkelt oppfylle drømmen om et spa i eget hjem. Dette massasjebadet er enkelt og stilfull og kommer til å gi deg et bad hvor du virkelig kan senke skuldrene.

Her får du et massasjebad med komfortabel hodestøtte i mykt materiale samt et massasjesystem som gir deg en behagelige hydromassasje.

MyWay kommer med dyser hvor du kan rette strålene mot de delene av kroppen hvor du trenger det mest. Du kan justere strålene får å både øke og redusere intensiteten, eller du kan lukke dem helt hvis alt du ønsker er å ligge å flyte mens du drømmer deg vekk etter en stressende dag.

Karet har en god dybde som sørger for at hele deg blir omsluttet av vann. I tillegg kan du nyte en perfekt atmosfære ved hjelp av den fantastiske cromdream-belysningen.

Massasjebadet er enkelt å bruke og ved hjelp av det innovative touch systemet kan du regulere alle innstillingene slik at opplevelsen blir helt perfekt.

Med dette karet trenger du ikke å bekymre deg for rengjøringen. Med det velutviklede systemet blir spa-badet ditt både desinfisert og renset helt automatisk.

Her kan du se nærmere på både dette og flere andre flotte modeller fra Spabad.

Sjekk pris

3. Tropica​

Tropica

Les mer hos leverandør →

Dette unike massasjebadet fra Whirlpool kommer i en lekker sort farge med transparente glass i fronten. Karet er designet for to personer med myk nakkestøtte, fossefall, 24 dyser og tre-veis ventil som sørger for å omfordele massasjen.

Tropica boblebadet har flere unike funksjoner som sørger for at bade opplevelsen blir ekstra innholdsrik. Her får du digitalt kontrollpanel som gjør det enkelt for deg å justere alle de innstillingene. Karet kommer også med blåtann slik at du kan spille favoritt musikken din, eller lytte til en lydbok mens dagens strabaser forsvinner i takt med roen du får.

Massasjebadet har både alarmsystem, tidskontroll og komplett armatur i tillegg til undervanns lys. Karet tar 360 liter vann og har et autorensesystem som sparer deg for jobben med slitsom rengjøring. Dette massasjebadet er laget for at du skal bruke tiden din på å slappe av og la systemet sørge for alt annet.

Her kan du se nærmere på dette flottet massasjebadet.

Sjekk pris

Et massasjebad, enten det er ute eller inne, vil sørge for å gi deg fornyet energi og har beviselige effekt på alt fra trette til vonde muskler.

Tilbake til bloggen