interiør Ålesund

Ålesund: Topp 3 interiørdesignere

Ålesund, kjent for sin vakre beliggenhet og unike arkitektur, huser noen av de mest talentfulle interiørarkitektene og interiørdesignerne i Norge. Enten du ønsker å oppgradere ditt hjem eller kontor, er det viktig å finne den rette ekspertisen for å realisere din visjon. Her er tre ledende aktører i Ålesund som kan hjelpe deg med å skape drømmeinteriøret.

Hva gjør en interiørdesigner?

Rom AS
  • Rom AS er en fremtredende interiørdesigner i Ålesund, kjent for sin evne til å skape stilfulle og funksjonelle rom. Deres tilnærming til design er preget av en kombinasjon av kreativitet og praktisk funksjonalitet. Rom AS tilbyr skreddersydde løsninger som tilpasses kundens individuelle behov og stilpreferanser. Med et sterkt fokus på detaljer og kvalitet, leverer de interiører som både er estetisk tiltalende og brukervennlige.
  • Kontakt: Besøk deres nettside for å utforske deres portefølje: Rom AS.

Perlin Design

  • Perlin Design er en ledende aktør i Ålesund med en lidenskap for moderne interiørdesign. De er kjent for sin evne til å skape innovative og elegante rom som speiler kundenes personligheter. Med en designfilosofi som kombinerer estetikk med funksjonalitet, tilbyr Perlin Design løsninger som forbedrer både utseendet og bruken av rommene. Deres team jobber tett med kundene for å sikre at hvert prosjekt oppfyller deres visjoner og behov.
  • KontaktUtforsk mer på deres nettside Perlin Design.

Oasen Interiør

  • Oasen Interiør, ledet av den talentfulle interiørdesigneren Iselin Ødegard Brathaug, er kjent for sine unike og personlige interiørløsninger. Med en fokus på å skape rom som er både vakre og funksjonelle, bringer Iselin Ødegard Brathaug sin omfattende erfaring og sitt kreative talent til hvert prosjekt. Oasen Interiør tilbyr en helhetlig tilnærming til design, fra initial planlegging til ferdigstillelse, og sørger for at hvert rom blir en reflektering av kundens stil og behov.
  • KontaktBesøk deres nettside for mer informasjon: Oasen Interiør.

Oppsummering

Ålesund er hjem til flere dyktige interiørarkitekter og designere som kan hjelpe deg med å skape ditt ideelle interiør. Enten du ønsker en totalrenovering eller en enkel oppgradering, kan Rom AS, Perlin Design, og Oasen Interiør (med Iselin Ødegard Brathaug) tilby deg ekspertise og skreddersydde løsninger som passer dine behov og stilpreferanser.

Høydemåler For Barn i Tre
Interieur Norge
399,00 kr
Elektrisk vinåpner
Interieur Norge
599,00 kr
Filtrert dusjhode med mineralperler
Interieur Norge
299,00 kr
LED pære med trekkledning batteridrevet
Interieur Norge
199,00 kr
5 Modus Høytrykksdusjhode
Interieur Norge
299,00 kr
Tilbake til bloggen
Klar Gavepakke Håndkrem & Håndsåpe
Interieur Norge
69,00 kr
LED pære med trekkledning batteridrevet
Interieur Norge
199,00 kr
Høydemåler For Barn i Tre
Interieur Norge
399,00 kr
Høydemåler For Barn Jungeldyr
Interieur Norge
299,00 kr
Menneskets Beste Venn Statue
Interieur Norge
349,00 kr
Høydemåler Søte Dyr
Interieur Norge
299,00 kr